Om oss

Om oss

Letar du efter en seriös och erfaren byggfirma att anlita inför en köksrenovering i Gävle? Då har du kommit helt rätt. Byås Bygg är relativt nystartade, men har många års erfarenhet i branschen. Vi är proffs på bygg och specialister på att renovera kök av alla dess slag.  Vi har under åren utfört åtskilliga köksrenoveringar i Gävle och törs beskriva oss som experter på området.

Bor du i eller omkring Gävle och vill renovera köket är du välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om hur vi jobbar och tillsammans tar vi fram en lösning baserad utifrån just dina behov och önskemål. Beroende på vilken typ av projekt ni har finns det referenser ni kan kontakta.

Går du i tankarna att renovera ditt kök?

Vår historia

När vi utför köksrenovering åt kunder i Gävle är det alltid med fokus på kvalitet och vi snålar aldrig på detaljerna. Vår service är komplett på alla plan och som kund kan du förvänta dig ett förstklassigt resultat och ett nytt drömkök. Behöver du inspiration eller vägledning vid valet av material eller inredning? Inga problem, våra medarbetare har stor vana av att hjälpa kunder genom hela projektet – från planlösning till val av vitvaror.

 

Visste du att det är helt gratis att begära offert från oss? Du som vill få en prisbild innan ett beslut inför en köksrenovering tas kan alltså helt kostnadsfritt få ett förslag från oss. Då ger vi dig ett transparent upplägg med korrekta priser på köksrenovering i Gävle. Idag fokuserar vi på köksrenovering i Gävle med omnejd, men bor du på längre avstånd kan vi alltid se över din förfrågan. Finns möjligheten att utföra jobbet är vi glada att erbjuda dig våra tjänster.