Köksrenovering Gävle

Vad kostar ett nytt kök?

Byggtjänster för kök

Köket är, klyschigt men sant, hemmets hjärta och därför behöver vi ha ett kök där vi trivs men som också är snyggt och funktionellt. Med enkla medel går det att snygga till ett kök utan att det kostar en förmögenhet. Det går såklart utmärkt att lägga en förmögenhet på ett kök och fixa ett toppmodernt kök med hjälp av köksrenovering Gävle.

 

Vi människor är vanemänniskor och fastnar gärna i invanda trygga mönster. Om du alltid har valt ljust och fräscht i din inredning så kanske en varmare ton i köket kan ge ett lyft åt hela din inredning. Våga att testa nya kulörer och material. Laminat är ett slitstarkt material som fungerar utmärkt som bänkskiva och är minst lika lyxigt som massiv ek eller marmor. En sådan enkel sak som att byta handtag på skåpsluckor och lådor samt sätta in en ny köksblandare kan ge nytt liv och ett kök som behöver piffas upp. Färgmatcha med nya kökshanddukar och textilier.

Renovering av köket

Går du i tankarna att renovera ditt kök?

Renovera köket offert

Bygg om köket med hållbara material

När du har bestämt dig för att modernisera hemma kontaktar du oss på Byås Bygg om en köksrenovering i Gävle och självklart får ni då en kostnadsfri offert. Vi är behjälpliga med inredningsråd, val av färg och utformning av köket. Har du alltid drömt om en köksö eller längtar du efter bänkskivor i oljebehandlad ek eller marmor? Då har du kommit helt rätt. Vi är lyhörda inför våra kunders önskemål och tillsammans gör vi en planering för hur ditt kommande kök ska se ut. Satsa gärna på hållbara material för en längre livslängd på luckor och bänkskivor. Om du redan har ek i ditt kök kanske det fortfarande är intakt men kan behövas en slipning eller omlackering för att få tillbaka sin ursprungslyster.